Utrecht, augustus 2017

De Essentie: leergang voor professionals

Communicatie doe je op gevoel. Learning by doing. Toch? Als dat zo is, moet je niet vreemd opkijken dat iedereen verstand heeft van het vak. Beijer & Osten gelooft meer in doing by learning. In nauwe samenwerking met het Platform Communicatie Rotterdam en het Communicatie Netwerk Limburg geven we in 2017 een aantal masterclasses, workshops en trainingen die professionals verdieping in het vak biedt. Leuk om te doen, leerzaam om te volgen.

Een goede workshop of training vraagt oefenen met eigen casuïstiek en persoonlijke aandacht.

Bij al onze workshops en trainingen bieden we daarom de gelegenheid om eigen casuïstiek in te brengen. Soms vragen we dat vooraf zodat de trainer/docent zich kan voorbereiden.

Verder houden we de groepen bewust beperkt qua omvang. Zo krijgt iedereen ruim de gelegenheid om te oefenen en te profiteren van de aandacht van de docent.

 

Dat heeft gevolgen voor de prijs. Als je gaat kijken bij andere aanbieders, zie je soms lagere prijzen per dagdeel. Maar ook dubbele groepsgroottes. Wij kiezen daar niet voor. Doen en leren staat voorop. Verder geldt voor leden van de communicatienetwerken van Rotterdam en Limburg een aardige korting! Niet-leden zijn overigens ook welkom. Handig als je een collega wilt meenemen.

het niveau

Het niveau van elke training of workshop verschilt. Dit is aangegeven met de term BNP en cijfers erachter. Dit vraagt enige uitleg. BNP verwijst naar de beroepsniveauprofielen voor communicatie van beroepsvereniging Logeion. De beroepsniveauprofielen beschrijven het werkveld van de communicatieprofessional in een model met zes kerntaken en zes niveaus (BNP-model). Voor de trainingen betekent dit: hoe hoger het cijfer, hoe hoger het niveau waarop wordt lesgegeven. Wil je weten op welk niveau je zelf zit, kijk naar Logeion.


Beijer & Osten gelooft meer in doing by learning


activiteiten voor najaar 2017

In het najaar organiseren we de volgende activiteiten:

 

  • een training voor de begeleiding van woordvoerende bestuurders en directies
  • gesprekstechnieken voor adviseurs
  • mediatraining all-in
  • datagedreven communicatie
  • contentstrategie
  • communicatie-onderzoek.

 

Volg jouw communicatienetwerk voor meer informatie. Of geef je op voor de verzendlijst van Beijer & Osten via info@beijerosten.nl.